Foscarini: iedere lamp zijn eigen verhaal

Foscarini werd in 1981 opgericht in het schitterende Venetië. Dit Italiaanse designlabel ontwerpt hanglampen, vloerlampen en tafellampen die bepaald niet alledaags zijn. Foscarini werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld, zoals Rodolfo Dordoni, Roberto Palomba en Marc Sadler, de designer van de beroemde Foscarini Twiggy collectie. Elke lamp van Foscarini is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Je kunt zeggen dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Wie ook maar een klein beetje geoefend is, herkent de lampen van Foscarini uit duizenden. Kenmerkend voor Foscarini zijn de hoge kwaliteit en sublieme afwerking van iedere lamp: je zult er jarenlang plezier van hebben! Bovendien loopt het Italiaanse label al jaren voorop als het gaat om innovatie en vernieuwende lichtontwerpen. Wij zijn benieuwd naar de ontwerpen die we de komende jaren mogen verwachten van dit merk!

Fraaie Foscarini Aplomb hanglampen

Naast vloerlampen en wandlampen vind je in deze collectie ook hanglampen. De kleinste van het stel is de Foscarini Aplomb Mini hanglamp. De lamp heeft een hoogte van 21 centimeter en een diameter van 11,5 centimeter. Stoer en elegant, is dat mogelijk? Ja, dat laat deze lamp zien. Het ruwe beton en aluminium zijn hier verantwoordelijk voor. Om het plaatje compleet te maken boven je eettafel, salontafel of bureau, kun je deze lamp combineren met de grotere varianten: de Foscarini Aplomb Large hanglamp LED dimbaar en de Foscarini Aplomb hanglamp. Zie jij een of meerdere van deze lampen al hangen in je woning?

Foscarini Aplomb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini Aplomb lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.