Foscarini Spokes

De Foscarini Spokes collectie is een hartverwarmende collectie voor ons Nederlanders. Fietsen zijn een deel van ons leven. Ze brengen ons overal, maar ze brengen ons ook een belangrijk onderdeel van het wiel: de spaken. Elke spaak heeft een functie voor de fiets. De ontwerpers van de Foscarini Spokes collectie dachten net zo over de functionaliteit van spaken, maar wel met een ander doeleinde. De ontwerpers zagen vernieuwing en grafische vormen die constant verdubbelen. Zo is de Foscarini Spokes 2 hanglamp LED ontstaan. De metalen draden zijn licht gebogen en hebben hierdoor volumineuze vormen. De ledlamp schijnt naar boven en naar beneden zijn warme licht zodat er een mooi schaduwspel ontstaat. Zo zal ook de Foscarini Spokes 1 hanglamp LED in elke kamer stralen in de kleur goud of wit.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Het Italiaanse Foscarini

Het designmerk Foscarini is opgericht in 1981 in de Italiaanse stad Murano. Foscarini ontwerpt enorm veel producten waar maar een klein deel uiteindelijk van geproduceerd wordt. Ze willen alleen nieuwe ontwerpen produceren wanneer het echt als iets vernieuwends wordt gezien. Alle materialen, vormen en eventuele processen worden grondig geanalyseerd. Het kan dus voorkomen dat het jaren duurt voordat een product tot in de puntjes ontwikkeld is. De lampen zijn dan ook echt klassiekers in de designwereld. De Foscarini lampen worden gebaseerd en gemaakt van pure emoties door ontwerpers over de hele wereld. Foscarini is dan ook een bedrijf dat zich vrijzinnig, gepassioneerd, grensverleggend en recht uit het hart mag noemen.

De verhalen van Foscarini

Meer dan vijftig modellen, twintig verschillende materialen en ook nog eens een oplopend aantal designers die al over de dertig personen zit. Zo ontstaan al de collecties lampen bij Foscarini. Elke lamp heeft een uniek verhaal en ziet er stralend uit. Het verhaal bij de Foscarini Spokes collectie is dan ook de spaken van de fiets. Zo zie je ook bij de collecties lampen van Foscarini die we bij Flinders verkopen dat elke lamp anders en bijzonder is. Ze vertellen elk hun eigen ontstaan en laten door hun vormen zien waar ze vandaan komen. We hebben lampen met speciale takjes voor vogeltjes of lampen die gebaseerd zijn op discoballen. Voor iedereen is er dus wel een verhaal dat in huis genomen kan worden door een lamp van Foscarini.

Foscarini Spokes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Spokes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Foscarini. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.