Naar boven

Foscarini Lumiere

De Foscarini Lumiere serie stamt al uit 1990 en is ontworpen door Rodolfo Dordoni. De Lumiere is er in vloerlamp en plafondlamp, maar meest bekend is de Lumiere als tafellamp. En deze tafellamp is er in vele varianten. Zo heb je deze met aan/uit schakelaar, een voorbeeld daarvan is de Lumiere 05 tafellamp. De Lumiere Piccola tafellamp is een goed voorbeeld van de Foscarini Lumiere met dimmer. De foscarini Lummiere lamp er in twee formaten en kun je voor het onderstel kiezen uit aluminium en verchroomd. De driepotige lampenvoet maakt de Lumiere zo typerend. En dan de lampenkap. Deze is gemaakt van mondgeblazen glas en verkrijgbaar in de kleuren amber, wit, en grijs. Alles bij elkaar geeft de Foscarini Lumiere een prachtig zacht en romantisch licht. Het is een echte sfeermaker die als pronkstuk in je huis niet zal misstaan!

Sorteren op

1-14 van 14 producten

Flinders is dé Foscarini Lumiere dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Lumiere familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.