Sorteren op

1-29 van 29 producten

Tafelritueel

Wanneer je de drie dimbare tafellampen uit de Foscarini Rituals bij elkaar zet, waan je je in Oosterse sferen. De lampen doen denken aan Japanse lantaarns, en hebben door het matte glas ook een vergelijkbare lichtverspreiding. De Rituals 1 tafellamp met dimmer staat, net als de Rituals 2 tafellamp met dimmer en de Rituals 3 tafellamp met dimmer op gelakte metalen pootjes, en de glazen bol lijkt erboven te zweven. De lampen zijn voorzien van een dimmer op het snoer, waardoor je de sfeer tot in detail kunt regelen.

Flinders is dé Foscarini Rituals dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Rituals familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.