Foscarini Caboche

Laat jouw ruimte stralen met een van de Foscarini Caboche lampen! Deze bijzonder lampen bestaan uit kristallen bollen en vallen daardoor lekker op. De Caboche lampen zijn er in vele verschillende uitgaven en je kunt in elke ruimte dus wel een lamp kwijt. Of je nou op zoek bent naar een grote hanglamp voor boven je eettafel, of naar een klein tafellampje voor in een donker hoekje: een Foscarini Caboche lamp is er hoe dan ook voor jou! Kijk bijvoorbeeld naar de subtiele Caboche Plus tafellamp LED. Dit leuke lampje valt op dankzij de prachtige kristallen waar het van gemaakt is, maar is klein genoeg om op alle gewenste plekken kwijt te kunnen. Of je het lampje nou als nachtlampje of sfeerlicht wilt gebruiken, de Carboche tafellamp kan altijd. Twijfel dus niet om een Caboche lamp van Foscarini in huis te halen!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Het DNA van Foscarini

Het prachtige Italiaanse merk Foscarini is al sinds 1981 een geliefde naam in de designwereld. Foscarini is ontzettend populair, en wij van Flinders snappen wel waarom. Het Het merk maakt niet enkel lampen, maar ontwerpt eigenlijk kunstwerken die ook lichtgeven, oftewel lichtobjecten. Met een ontwerp van Foscarini haal je dan ook altijd iets bijzonders in huis. In deze ontwerpen staan er altijd zeven ‘Foscarini waarden’ centraal, namelijk vrijheid, projecten, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse geest. Het merk werkt samen met vele designers, maar hoe veelzijdig ook, deze waarden staan altijd centraal. Zo ook bij de ontwerpers Patricia Urquiola en Elaina Gerotto, die in 2005 de Caboche familie ontworpen hebben. Hoe veelzijdig Foscarini ook is, alle lampen hebben hetzelfde Foscarini DNA.

Een Caboche voor elk moment van de dag

De Caboche lampen van Foscarini zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens hartstikke fijn in het gebruik. Zoals we gewend zijn van Foscarini zitten de lampen namelijk vol met innovaties die het gebruik nog fijner maken. Zo zijn de boven- en onderkant van de lampen bijvoorbeeld open. Dit zorgt ervoor dat Caboche direct én indirect licht geeft: op deze manier kun je de lampen dus gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Of kies bijvoorbeeld voor de Caboche Plus MyLight plafondlamp LED transparant. Deze lamp kun je middels Bluetooth met je telefoon bedienen en op deze manier dimmen of krachtiger maken. Zo bepaal jij in een handomdraai de sfeer in huis met jouw Caboche hanglamp. De Foscarini Caboche lampen zijn dus ontzettend veelzijdig en in elke situatie te gebruiken. Of je nou een romantisch diner of serieuze vergadering op de planning hebt, alles kan met een Caboche lamp!

Foscarini Caboche bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini Caboche lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Foscarini lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.