Naar boven
Sorteren op

1-36 van 40 producten

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuintafels dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien zijn de tuintafels van Fermob voorzien van een UV-coating, waardoor de kleuren niet verbleken. Zo heb je jarenlang plezier van je tuintafel van Fermob.

Fermob tuintafel uit de Luxembourg serie

De Luxembourg serie is het paradepaardje van het Franse designlabel. En dat is niet zo gek ook, want deze vrolijkgekleurde tuinmeubels passen werkelijk op ieder terras en in elke tuin. Natuurlijk vind je in deze serie ook diverse tuintafels, zoals de Luxembourg tafel vierpoot 80 x 80 cm en de grotere Luxembourg tafel 143 x 80 cm. Deze ontwerpen hebben een aluminium frame en een tuintafelblad dat is opgebouwd uit aluminium latten, kenmerkend voor de tuintafels van Fermob. Daardoor zijn ze goed weersbestendig. Als je de vier poten onhandig of niet mooi vindt, kun je ook kiezen voor de Luxembourg tafel 80 x 80 cm of de Luxembourg tafel massief blad 71 x 71 cm. De vier poten van deze Fermob tuintafels komen namelijk bijeen in het midden, waardoor je er gemakkelijker een stoel onder schuift. Kortom, de Luxembourg serie biedt een ruime keus op het gebied van Fermob tuintafels.

Fermob tuintafel bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob tuintafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob tuintafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.