Fermob kussens

Met een Fermob kussen wordt het allemaal nóg wat aangenamer buiten. Dit is namelijk de perfecte aanvulling op je vrolijkgekleurde tuinset van het Franse Fermob. Een Fermob kussen is zo ontworpen dat hij precies past op, bijvoorbeeld, de Luxembourg tuinstoel van Fermob of de Bistro tuinstoel. Eigenlijk is het enige wat jij nog hoeft te doen, de kleur kiezen. En dat kan nog wel eens lastig worden, want de kussens van Fermob zijn in een heleboel verschillende kleuren verkrijgbaar. Het Luxembourg zitkussen van Fermob is onder andere verkrijgbaar in fuchsia roze en olijfgroen, maar als je liever donkergrijs hebt kan dat ook. Kortom, met een Fermob zitkussen zit je beter!

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Om ze nog wat comfortabeler te maken, kun je de tuinmeubels aanvullen met een Fermob kussen. Deze zijn, net als de andere ontwerpen van dit Franse merk, verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde Fermob meubels na één of meerdere seizoenen dof oogt: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig.

Voeg een Fermob kussen toe

De Bistro serie van Fermob is een absolute klassieker. Hij neemt je mee naar het Frankrijk van de jaren 20, waarin elegantie en romantiek centraal stonden. Deze twee dingen zijn dan ook kenmerkend voor de Bistro serie van Fermob. Omdat we vandaag de dag iets meer comfort wensen dan destijds, kun je je tuinstoelen completeren met een Bistro zitkussen van Fermob. Met dit kussen op jouw Bistro stoel kan je tot de laatste zonnestralen in de tuin blijven zitten zonder last te krijgen van een houten kont. Het Fermob zitkussen is gemaakt van PVC-gecoat polyester en daardoor heel geschikt voor buitengebruik. PVC-gecoat polyester is ook bestand tegen vlekken en schimmel. Het Fermob kussen heeft een polyethyleen schuimvulling en wordt bevestigd aan de stoel met behulp van elastiek. De afmeting van het kussen is 28 bij 38 centimeter, waardoor het precies op een Bistro tuinstoel past.

Fermob kussen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij ieder Fermob kussen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Fermob kussen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob kussen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

 

Flinders klanten beoordelen de producten van Fermob kussens gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven