Sorteren op

1-30 van 30 producten

Een Fermob Bistro set

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan deze collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Al deze mooie eigenschappen komen samen in iedere Fermob Bistro tafel en elke Fermob Bistro stoel. Elke Fermob Bistro set heeft daarnaast een handige maat die zowel op een wat kleiner terras als in de tuin goed tot zijn recht komt. Een fijne accessoire voor de Bistro stoel is het Fermob Bistro kussen. Bovendien zijn de producten van Fermob verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Ga jij voor de Fermob Bistro Cactus of Fermob Bistro Rosemary?

De Fermob Bistro tafel in allerlei vormen en maten

De naam Bistro is een combinatie tussen een kroeg en een restaurant. Dat betekent dus dat je met Fermob Bistro tafel eigenlijk altijd wel goed zit, letterlijk en figuurlijk. Zittend aan een Bistro tafel kun je heerlijke maaltijden eten of juist genieten van een verkoelend biertje. Met een klein gezelschap schuif je het makkelijkst aan een ronde Bistro tafel 60. Deze tafel is perfect voor een romantisch diner bij kaarslicht en past ook goed op kleine balkons of terrassen. Er is ook een vierkante variant. Om met vrienden te genieten van heerlijk eten hoef je natuurlijk niet naar Frankrijk, je haalt gewoon de Fermob Bistro 117 in huis. Met de Fermob Bistro tafel 117 kan je ook gewoon de gezellige sfeer van een bistro in jouw eigen voor- of achtertuin creëren.

Bistro Fermob bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Bistro Fermob serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Bistro collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Bistro familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.