Naar boven

Fermob tuinbanken

Ga er maar goed voor zitten, want hier vind je alle Fermob tuinbanken in het Flinders assortiment! De Franse producent van tuinmeubelen maakt het je graag ook buiten gemakkelijk. Daarom is iedere Fermob tuinbank niet alleen geschikt voor allerlei weersomstandigheden, maar zit deze ook nog eens hartstikke comfortabel. Neem de felgekleurde Sixties bank met zijn kunststof zitting van geweven polyester. Dit zorgt ervoor dat je lekker onderuit kunt zakken terwijl je geniet van de late avondzon. Bovendien kun je voor deze tuinank van Fermob kiezen uit maar liefst vier verschillende kleurencombinaties. Wij zijn benieuwd, voor welke Fermob tuinbank ga jij?

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. De banken van Fermob zijn, net als de andere ontwerpen van dit Franse merk, verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde Fermob tuinbank na één of meerdere seizoenen dof oogt: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet geheel onbelangrijk: de tuinbanken van Fermob zijn zeer comfortabel!

Plof neer op de Fermob tuinbank

Bij een tuinbank denk je niet meteen aan een bank waar je ‘even lekker op neerploft’. Wacht maar tot je de Bellevie bank van Fermob hebt gezien! Deze tuinbank heeft namelijk zachte, dikke kussens die dankzij de Sunbrella outdoor fabric ook nog eens bestand zijn tegen vlekken. Hier kun je echt úren op loungen. Zoek je juist een Fermob tuinbank die je even gemakkelijk aan tafel schuift? Dan is de Luxembourg tuinbank wellicht iets voor jou. Wil je iets meer comfort, dan biedt de Luxembourg tuinbank met rugleuning uitkomst. Beiden zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Hup, de tuin in!

Fermob tuinbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij iedere Fermob tuinbank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob tuinbank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.