Naar boven

Over Fermob

Het Franse Fermob is al sinds 1998 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. In onze collectie vind je de verschillende prachtige collecties met naast tuinbanken bijvoorbeeld tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen. Fermob ontwerpt niet alleen de collecties zelf, maar zorgt er zelfs voor dat ze het ook daadwerkelijk zelf producten. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die ze stuk voor stuk meekrijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. En ook tegen zonlicht is het tuinmeubilair bestand door het gebruik van een UV-bestendige coating. De collecties zijn allen verschillend, maar een ding hebben ze gemeen. De producten brengen mensen samen in parken, in tuinen en op balkons waardoor mooie gesprekken en vriendschappen ontstaan. Met deze visie ontwerpt Fermob al zijn producten. Klinkt goed, toch?

Fermob tuinbanken: comfort, comfort en nog eens comfort

Het Franse merk Fermob timmert hard aan de weg om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. En dan hebben we het niet alleen over het zit- en ligcomfort van de tuinbanken Neem bijvoorbeeld de Bellevie 2-zits tuinbank van Fermob. De dikke kussens en brede armleuningen maken van Bellevie een tuinbank waar je nooit meer uit wil komen. En dat hoeft ook niet, want Bellevie kun je het hele jaar buiten laten staan. De dikke kussens hebben namelijk een Sunbrella bekleding die prima tegen een drupje water of wat zon kan. Maar ook de klassieke Louisiane tuinbank 150 van Fermob heeft een heerlijke zitting en is bovendien vernoemt naar de Amerikaanse staat Lousiane. De stalen lamellen volgen perfect de vorm van je lichaam waardoor je altijd comfortabel zit. Alleen of met z’n tweetjes. Daarnaast kan je deze Amerikaanse vriend prima buiten laten staan. Als dat niet gemakkelijk is?

Tuinbanken van Fermob in alle vormen en maten

Bij een tuinbank denk je niet meteen aan een bank waar je ‘even lekker op neerploft’. Wacht maar tot je de Bellevie tuinbank van Fermob hebt gezien. Deze tuinbank heeft namelijk zachte, dikke kussens. Hier kun je echt úren op loungen. Zoek je juist een tuinbank van Fermob die je even gemakkelijk aan tafel schuift? Dan is de Luxembourg tuinbank wellicht iets voor jou. Als je voorkeur uitgaat naar net iets meer comfort, dan biedt de Luxembourg tuinbank met rugleuning de ideale zitplaats voor jou. Door de enorme hoeveelheid (vrolijke) kleuren waaruit je kunt kiezen, is de kans groot dat je een mooie tuinbank van Fermob vindt. Hup: op naar je favoriete buitenruimte en genieten maar van het (mooie) weer.

Fermob tuinbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle tuinbanken van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.