Naar boven

Fermob barkrukken

Urenlang borrelen op een van de Fermob barkrukken. Heb jij altijd al een gezellig terrassfeertje in je eigen tuin willen creëren, maar is dit je tot op de dag van vandaag nog niet gelukt? Wij helpen jou een handje. In de tuincollectie van Fermob zitten een aantal geweldige barkrukken waarmee jij zeker weten een gezellig sfeertje kunt creëren. Zet er een mooie hoge tafel bij en het plaatje is helemaal compleet. Voor een Frans bistro-effect ga je voor de Fermob Bistro barkruk buiten. Een prachtige elegante barkruk met smalle latjes en een voetensteuntje. Een schattig meubel om te zien dat toch heel functioneel is. Het enige wat nog ontbreekt is een heerlijk vers croissantje. Wij krijgen er spontaan trek in, jij ook?

Franse finesse van Fermob

Fermob is een Frans designmerk en neemt al 25 jaar lang het voortouw als het gaat om meubels voor tuin en terras. De collectie is ijzersterk. Niet alleen het model, maar ook het gebruikte materiaal zorgt hiervoor. Alle meubels worden gemaakt van aluminium en zijn voorzien van een poedercoat die uv-bestendig is. Daarnaast is het aluminium bestand tegen elk weerstype en kun je de meubels rustig het hele jaar door buiten laten staan. De meubels hebben een elegante uitstraling. Hieraan kun je dus echt zien dat het een Frans merk is, want de finesse straalt er vanaf. De collectie produceren ze niet alleen zelf, maar ontwerpen doen zij ook. Dit maakt de collectie erg toegankelijk en zo kunnen zij snel inspringen op de behoefte van de klant.

Gegarandeerd genieten op de barkrukken van Fermob

De Fermob Luxembourg barkruk buiten is één van onze favoriete barkrukken uit de collectie van Fermob. Deze stoel is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, maar komt toch het beste tot zijn recht als hij buiten in de zon staat. Ga met een groep vrienden op de Luxembourg barkrukken zitten, bestel of haal zelf iets lekkers te drinken en je hebt gegarandeerd een fijne middag of avond. Een andere barkruk uit de collectie van Fermob is de Costa barkruk. Deze hoge stoel lijkt thuis te horen in een zonnig kustplaatsje en toch past dit vrolijke ontwerp ook prima in jouw achtertuin. Schenk een frisse cocktail in voor jezelf en geniet van de zomer.

Fermob barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.