Naar boven

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de collectie van Fermob in een handomdraai een stijlvolle, vrolijke en gezellige buitenruimte, omdat de producten verkrijgbaar zijn in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de lampen van Fermob.

Fermob lamp voor zwoele zomeravond

Is een Fermob lamp met een hoogte van 25 centimeter niet groot genoeg? Goed nieuws, er is ook een variant van 38 centimeter hoog! De Fermob Balad tafellamp H38 heeft, in tegenstelling tot zijn kleinere broer, zelfs drie helderheidsinstellingen: 30%, 60% en 100%.  De kleinere Fermob lamp heeft er ‘maar’ twee, namelijk 50% en 100%. Welke van de twee Fermob lampen je ook kiest, je hoeft je geen zorgen te maken over de energierekening. Iedere Fermob lamp maakt namelijk gebruik van oplaadbare LED technologie. Zo zijn de vrolijkgekleurde lampen ideaal voor bij je gezellige barbecue of bij een lekker wijntje met vrienden. Bovendien verplaats je de Fermob lamp gemakkelijk naar waar je hem nodig hebt met het gelakte aluminium handvat. Kortom, wil je naar op een zwoele zomeravond lekker naar buiten? Kies dan voor de lampen uit de Fermob Balad familie.

Fermob lamp bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fermob lampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Fermob