Naar boven

Over Fermob

Het Franse Fermob maakt al jaren de allermooiste designmeubels voor buiten de deur. Dat doen ze met alle aandacht voor esthetiek, kwaliteit en het milieu. Zo maakt Fermob bij haar productie  veelvuldig gebruik van aluminium. Dit relatief lichte materiaal maakt niet alleen dat de meubels heel makkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn, maar is ook nog eens goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. En dat is gezien het Hollandse klimaat geen overbodige luxe! Daarnaast zet Fermob stappen om de productie van de tuinmeubelen te verduurzamen. Zo wordt het metaal op een speciale manier gedroogd in de oven: dat vereist 30 procent minder energie dan reguliere productietechnieken. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel het zitcomfort van de tuinstoelen van Fermob: dat is onovertroffen.

Weersbestendige Fermob 1900 tuinsets

De Fermob 1900 collectie bestaat niet enkel uit tuinstoelen en tuinbanken, maar biedt ook twee tafels in dezelfde romantische stijl: de 1900 tuintafel 96cm en de wat grotere 1900 tuintafel 117cm. Beide zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de tuinstoelen en tuinbankjes. Dat biedt dus volop mogelijkheden tot combineren! Je kunt natuurlijk naar hartenlust zelf combineren, maar wij hebben ook al twee sets voor je samengesteld: de tweepersoons 1900 tuinset 96 tafel + 2 stoelen en de vierpersoons 1900 tuinset 117 tafel + 4 stoelen. Het mooie daaraan is dat je een fikse korting op de totaalprijs van de set krijgt. Zowel de stoelen als de tafels zijn voorzien van een anti-UV coating en hebben een extreem beschermende behandeling voor buitengebruik ondergaan. Zo weet je zeker dat je nog járen kunt genieten van jouw nieuwe tuinset.

Fermob 1900 bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob 1900 collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.