Over design van Fermob

Sinds 1998 is het Franse designmerk Fermob de specialist op het gebied van tuinmeubelen. Bij Flinders vind je de verschillende prachtige collecties zoals tuinstoelen, tuintafels, loungestoelen en ander tuinmeubilair. Bijzonder is dat Fermob niet alleen de collecties ontwerpt, maar ook zelf produceert. Zo behouden ze de hoogwaardige kwaliteit en dat is ook iets waar Fermob bekend om staat. De producten krijgen een speciale anti-roestbehandeling die ze bestand maakt tegen allerlei weersomstandigheden. Dat betekent ook dat de collecties van Fermob lang mooi blijven. Elke collectie is met dezelfde gedachte ontworpen: mensen bij elkaar brengen om mooie gespreken en vriendschappen te laten ontstaan. Fermob houdt zich continu bezig met innovatie en verrast ons keer op keer met de nieuwe tuinmeubels die ze op de markt brengen.

MOOON! lampen van Fermob: rozegeur en maneschijn

Met de prachtige buitenlampen uit Fermob’s MOOON! collectie wordt elk moment sfeervol. Neem bijvoorbeeld de MOOON! vloerlamp. Deze statige allemansvriend nodigt je uit om van het buitenleven te genieten. Je kunt hem ook goed als leeslamp gebruiken naast de tuinbank. Het grote voordeel is dat je deze vloerlamp via Bluetooth op afstand kunt bedienen. De Fermob Lighting app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android en geeft jou de mogelijkheid om met gemak de lichtsterkte en lichtwarmte in te stellen die je wenst. Ideaal als je het ons vraagt. MOOON! maakt van je huiskamer een klein heelal en zorgt buiten voor je eigen maanlicht wanneer de ‘echte’ maan achter de wolken is verscholen. Met andere woorden, altijd een sprookjesachtig tafereel. Ga er eens goed voor zitten en laat je verbazen door al het moois dat de MOOON! collectie van Fermob jou kan bieden.

Fermob MOOON! bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob MOOON! collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.