Naar boven

Fermob Oléron

In de Fermob Oléron collectie vind je kleurrijk, strak ontworpen tuinmeubilair in uiteenlopende kleuren. Het meubilair uit de Fermob Oléron collectie is op bijzonder slimme wijze vormgegeven. Zo is het frame van de Oléron tuinstoel met armleuning gemaakt van aluminium. De zitting en de rugleuning van deze tuinstoel zijn gemaakt van een stof die is ontwikkeld voor buiten: Batyline. Deze stof kenmerkt zich door antischeur, antivlek en antischimmel. Hij blijft door weer en wind zijn vorm behouden. Met dank aan deze stof en het lichte aluminium is deze stoel een lichtgewicht exemplaar dat prima bestendig is tegen tal van weersomstandigheden. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Over Fermob

Het Franse Fermob is dé specialist als het aankomt op kwalitatief hoogwaardig design voor buiten de deur. Het merk biedt talloze collecties tuinmeubilair in verschillende stijlen. Door samenwerkingen aan te gaan met diverse designers, biedt de gehele collectie van Fermob voor ieder wat wils. Al het tuinmeubilair is op stijlvolle, slimme en duurzame wijze ontworpen en geproduceerd. Zo heeft het altijd een behandeling ondergaan die beschermt tegen weersinvloeden en wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van anti-UV poedercoating. Ondertussen zet Fermob stapjes om het productieproces gaandeweg steeds milieuvriendelijker te maken. Zo worden alle metalen onderdelen van Fermob in een speciale oven gedroogd die veel minder energie gebruikt dan een regulier exemplaar. Zo ben je er zeker van dat de tuinstoelen van Fermob niet alleen heel mooi en handig in gebruik zijn, maar ook op een bewuste manier zijn vervaardigd.

Kleurrijke Fermob Oléron tuinsets

De Fermob Oléron collectie biedt eveneens volop mogelijkheden tot lange avonden tafelen in de buitenlucht. De Oléron tuintafel 205x100 biedt namelijk plaats aan maar liefst acht man! Deze tafel is verkrijgbaar in dezelfde grote variëteit aan kleuren als de Oléron tuinstoel met armleuning. Je kunt ervoor kiezen om ze naar eigen inzicht met elkaar te combineren, maar wij hebben ook al meerdere sets voor je gemaakt: de Oléron tuinset 205x100 tafel + 6 stoelen en de Oléron tuinset 205x100 + 6 stoelen (armchair). Een bijkomend voordeel van het aanschaffen van één van deze sets is dat wij je een leuke korting geven op de setprijs. Heb jij al iets moois op het oog?

Fermob Oléron bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Oléron collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.