Sorteren op

1-36 van 36 producten

Seletti van Italiaanse bodem

Het prachtige Italiaanse familiebedrijf Seletti bestaat al een tijdje. Het merk werd opgericht in 1964 en is inmiddels in handen van de tweede generatie Seletti. Deze generatie van de familie Seletti bestaat uit broer Stefano en zus Miria. De missie van Seletti is simpel, maar hun designs niet. Al hun creaties zijn een ode aan de uitgesproken Italiaanse cultuur. De designs van Seletti zijn dus ook op zijn minst ‘uitgesproken’ te noemen. Seletti werkt veel samen met verschillende creatieve merken en de bekendste samenwerking is die met Toiletpaper Magazine. Één ding is zeker, als je met servies van Seletti op de proppen komt, wordt het hoe dan ook een heel sfeervol diner. Laat je vooral inspireren en verleiden door de vrolijke prints.

Servies van Seletti met vrolijke prints

Het servies van Seletti is er voor de liefhebber van vrolijke prints. Hoe meer, hoe beter. Zelfs kiezen is niet nodig! Kijk maar in de Hybrid collectie. Daar heb je aan iedere kant van het serviesstuk een ander design. Neem bijvoorbeeld de Hybrid Bowl. Aan de ene kant zien we een delftsblauwe print en aan de andere kant een vrolijke oranje print. Ook heel mooi is de Kintsugi collectie. Die lijkt in duizenden stukjes te zijn gevallen en daarna weer aan elkaar gelijmd te zijn met gesmolten goud. Prachtig! Zo blijft de stijl intact, maar worden de prints door elkaar heen gehusseld. Het Kintsugi dinerbord 1 en het Kintsugi dessertbord 1 zijn bijvoorbeeld voorzien van verschillende leuke prints.

Seletti servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij al het servies van Seletti kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.