Seletti lampen

Seletti lampen komen voort uit een unieke visie op design en innovatie. Wat we daarmee bedoelen? Dat de lampen van Seletti echt (te) gek zijn! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Seletti Monkey Stand vloerlamp LED. Deze aap van kunsthars reikt jou keurig het licht aan. Daarnaast heeft hij een snoer van maar liefst 4,5 meter, dus je kunt hem ook nog eens verplaatsen als ‘ie in de weg loopt. Het snoer van de Seletti lamp is gemaakt van textiel, wordt ook wel een strijkijzersnoer genoemd, en geeft je nieuwe aanwinst ook een ‘zachte’ kant. Wat wil je nog meer? Kijk voor alle Seletti lampen in ons assortiment op deze pagina.

Sorteren op

1-36 van 67 producten

 1. Seletti Neon Art wandlamp
  Seletti Neon Art wandlamp
  Seletti Neon Art wandlamp € 52,01 va
  € 46,81
 2. Seletti Alphafont neon letter wandlamp
  Seletti Alphafont neon letter wandlamp
  Seletti Alphafont neon letter wandlamp € 72,01
  € 64,81
 3. Seletti Alphacrete verlichting
  Seletti Alphacrete verlichting
  Seletti Alphacrete verlichting € 135 va
  € 103,28
 4. Seletti VEGAZ LED verlichting
  Seletti VEGAZ LED verlichting
  Seletti VEGAZ LED verlichting € 389,02 va
  € 350,12

Romano en Maria Seletti

Seletti is een bijzonder Italiaans merk dat zich kenmerkt door een unieke visie op design en innovatie. Sinds de oprichting in 1964 door Romano en Maria Seletti streeft het bedrijf doorlopend naar productverbetering en –vernieuwing. Het uitgangspunt van Seletti? Een verschil maken in de designwereld. Dit motto zorgt ervoor dat Seletti tot op de dag van vandaag een unieke collectie designproducten  produceert en verkoopt. Deze varieert van servies tot stoelen en van kasten tot lampen, zoals de Seletti Maman hanglamp. Deze heeft maar liefst 14 snoeren van 3 of 4 meter lang, waaraan 14 ledlampen zijn bevestigd. De Maman hanglamp is één van de unieke Seletti lampen die bovendien ook nog eens energiezuinig zijn.

Seletti lampen spreken voor zich

Met de lampen van Seletti wordt het een stuk gemakkelijker om jezelf uit te drukken. Neem de Neon Art wandlamp, ontworpen door Selab. In feite zijn dit 42 verschillende Seletti lampen, want iedere lamp heeft de vorm van een letter, cijfer of symbool. Hiermee schrijf je zo hele verhalen op de muur. En wat dacht je van de Lightink Box wandlamp LED small? Dit houten doosje wordt geleverd met vier perspex platen die je steeds kunt afwisselen. Zo staat er de ene keer “change your mind” tegen een zwarte achtergrond, en de volgende dag ga je voor “soul food” in het groen. Kortom, met deze Seletti lamp heb je het allemaal zelf in de hand.

Veelvoud aan Seletti lampen

Kun je geen genoeg krijgen van al die originele Seletti lampen? Dan hebben wij een oplossing voor je: de Multilamp! Deze lampen van Seletti hebben namelijk meerdere lichtbronnen. De Multilamp vloerlamp, bijvoorbeeld, bestaat uit zes lampen met een E14-fitting. Dankzij het metalen omhulsel doet deze Seletti lamp je denken aan de verlichting in een stadion. Cool! In dezelfde serie is er overigens ook een hanglamp, de Seletti Multilamp Line hanglamp. Tot slot mag ook de Bella Vista buitenlamp niet onopgemerkt blijven. Deze Seletti lamp is voorzien van tien ledlampen die geschikt zijn voor buitengebruik. Kom maar op met de zomer!

Seletti lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Seletti lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Seletti lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Seletti lampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven