Seletti accessoires

Je interieur kan niet zonder de accessoires van Seletti. Spulletjes, spulletjes en nog eens spulletjes. Je huis is inmiddels een paradijs aan prachtige vondsten geworden. Door de jaren heen heb je enorm veel souvenirs verzameld. Heb je een grote verzameling aan designitems en heb je heel wat juweeltjes bij de kringloop om de hoek weten weg te slepen? Ondanks dit kun je er geen genoeg van krijgen en breid jij je collectie ieder jaar wel weer met iets anders uit. De collectie accessoires van Seletti bestaat uit een hoop mooie pareltjes om jouw eigen collectie mee aan te vullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Seletti My Spaceship Golden Edition woondecoratie? Een supergrappige spaceshuttle die door zijn gouden kleur wel heel speciaal wordt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 77 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 77 producten Terug naar boven

Seletti is uniek en origineel

Seletti is in 1972 ontstaan. In die tijd ontdekten zij het Verre Oosten. Vanaf die tijd importeerden zij producten en bloeide het merk uit tot een levendig inkoopbedrijf. Je begrijpt wel dat ze natuurlijk niet alles konden kopen wat ze wilden, maar dat de inkoop wel op iets gebaseerd moest zijn. Door hun kennis van de markt wisten zij precies waar hun klant behoefte aan had. Het bedrijf is ondertussen flink gegroeid en erg veelzijdig geworden. Seletti richt zich op unieke en onderscheidende designobjecten. Ook is creativiteit uit de Italiaanse cultuur een belangrijke eigenschap. Materialen als glas, hout, kurk en metaal zie je terug in de collectie. De producten zijn stijlvol, van goede kwaliteit en herkenbaar. Daarnaast zijn alle producten ontworpen door bekende internationale designers. De laatste tijd wist het merk een aantal designklassiekers op de markt te brengen. Originaliteit is een belangrijk begrip geworden voor dit merk.

Accessoires van Seletti: goud is het nieuwe zwart

De laatste tijd zien wij veel goudtinten terug in het interieur. Hieruit kunnen wij opmaken dat goud haast het nieuwe zwart is geworden. De kleur wordt voornamelijk toegepast in accessoires als kussentjes, tafelpoten, kandelaars en andere kleine accessoires. Dit geeft de producten een luxe uitstraling. De Seletti Twitable woondecoratie is een grappig vogelkooitje. Seletti noemt hem zelf ‘de kooi voor je dromen’. Dit prachtige exemplaar kun je gebruiken als fruitmand, maar hij staat ook erg leuk los op tafel zonder iets in het kooitje. Met de Seletti My Robot Gold Edition woondecoratie brengt dit merk je terug naar de tijd dat we stripboeken lazen en E.T. onze lievelingsfilm was. Ontdek alle accessoires van Seletti en laat ons weten voor welk item jij gaat.

Seletti accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.