Seletti hanglampen

Een Seletti hanglamp komt voort uit een unieke visie op design en innovatie. Maar wat bedoelen we daarmee precies? Simpel gezegd eigenlijk één ding: deze lampen zijn echt (te) gek! Neem eens een voorbeeld aan de Seletti Maman hanglamp LED. Bij deze hanglamp staat het snoer centraal. Het ontwerp van deze Seletti hanglamp is geïnspireerd op een reusachtig beeld van een spin, genaamd Maman. Ah, vandaar de naam van deze eyecatcher. Vanuit de plafondkap worden de snoeren verspreid als de poten van een spin. Vind je het idee van een spinnenweb in je woonkamer een beetje te spooky? Dan is de minimalistische Seletti Fingers Industrial hanglamp misschien wel wat voor jou. Uiteraard kun je de andere prachtige hanglampen van Seletti ook eens bekijken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zo maar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Een fraaie Seletti hanglamp

Het maakt eigenlijk niet uit voor welke lamp je kiest, want je haalt hoe dan ook een fraai exemplaar in huis. Ken je de familie Multilamp al? Zij hebben twee prachtexemplaren waaronder de Multilamp Line hanglamp van Seletti. Hij zet je eigenlijk in een klap in de spotlight. Of je hem nu recht hangt of scheef, hij houdt je hoe dan ook in de gaten. Wanneer je onder deze lamp staat, lijkt het net alsof je op een podium staat. Het feestje kan beginnen, hoor! Om het feestje compleet te maken, hebben we nog een andere variant voor je geselecteerd: de Seletti Multilamp Ring hanglamp.

Seletti hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elke Seletti hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Seletti hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.