Seletti Bird

Een raaf in huis. Het stond waarschijnlijk niet op je wensenlijst maar wacht maar totdat je de Seletti Bird serie hebt gezien. Dan staat hij stipt op nummer 1. Deze kraai ziet er misschien wat uitdagend uit met het lichtsnoer in zijn snavel, alsof hij elk moment kan wegvliegen om je van je licht te beroven, maar als het puntje bij het paaltje komt blijft hij altijd braaf op zijn plek. Raven zijn namelijk dieren die partners voor het leven sluiten dus als je er eentje in huis haalt is hij er om te blijven. Kies je voor de Bird Looking wandlamp? Dan zit hij altijd braaf op een takje op je muur het licht vast te houden. Je hoeft het zelf alleen aan of uit te doen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Uitgesproken design van Seletti

Seletti is een Italiaans merk dat als sinds 1964 bestaat. Al sinds het begin volgt het merk zijn principes wat betreft professionele service en doet het constant onderzoek naar verbeteringen, innovatie en originaliteit. Bij het maken van nieuwe producten tasten ze elke keer de ruimte binnen het idee van schoonheid af. Zo willen ze een verschil maken in de designwereld. Naast meubels en accessoires heeft Seletti een uitgebreid aanbod van verlichting. Originele, diverse en vaak humoristische exemplaren. Zo heeft Seletti ook verschillende dierenlampen in de collectie die heel populair zijn. Naast de Bird serie maken ze het ook mogelijk een aap, dinosaurus, muis of een olifant in huis te halen. Welke vind jij het leukst?

Eigentijdse Seletti Birds lampjes

Omdat deze vogels niet door je huis vliegen of rond bewegen, heeft Seletti ze in verschillende houdingen gegoten. Het is maar net waar in huis je deze vogel een plekje wilt geven en welke houding daar het best bij past. De Bird Waiting tafellamp past goed op een tafel of dressoir. Het peertje hangt boven zijn voeten. Wil je hem liever op een randje van iets zetten, bijvoorbeeld op een kast? Neem dan de Bird Playing tafellamp. Hier hangt het peertje meer naar beneden voor een nog speelser effect. Je kunt trouwens kiezen of je een zwarte raaf met zwart snoer wilt of liever beide helemaal wit. Nog een voordeel aan het feit dat hij niet echt is.

Seletti Bird bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Bird serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.