Seletti Industry Garden

De Seletti Industry Garden serie is geen doorsnee tuincollectie. Het ontwerpersduo Studio Job ontwierp deze serie voor het Italiaanse merk. Voor de Seletti Industry Garden collectie haalden zij hun inspiratie uit de iconische klassieke tuinsets uit de 19e eeuw. Hieraan hebben ze vervolgens een unieke draai gegeven, precies wat je van een Seletti collectie mag verwachten. Van veraf lijken het misschien tuinmeubelen als alle andere, maar als je dichterbij komt, zie je alle bijzondere details die in de meubelen verwerkt zijn. Kijk maar eens naar een close-up van de Seletti Industry Garden stoel. Je ziet niet alleen bloemen en vlinders, maar ook opmerkelijke objecten zoals theepotten, tennisballen en zelfs gasmaskers!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Seletti design

Seletti is een bijzonder Italiaans merk dat zich kenmerkt door een unieke visie op design en innovatie. Sinds de oprichting in 1964 door Romano en Maria Seletti streeft het bedrijf naar productverbetering, vernieuwing en het verschil maken. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse design klassiekers op de markt gebracht. Deze visie is ook goed terug te zien in de Seletti Industry Garden collectie. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Industrie in de tuin

Sleutels, tandwielen en schroeven, zomaar drie objecten die je op een industrieterrein kan tegenkomen. En met de Industry Garden collectie van Seletti komen al deze objecten ook gewoon terug in je tuin! Ze zullen niet zomaar rondslingeren, ze zijn namelijk verwerkt in de designs van de tuinmeubelen. Bij de Seletti Industry Garden stoel met armleuning zie je bijvoorbeeld het tandwiel en bij de Seletti Industry Garden tafel 70 een hoefijzer. Ben je met een groot gezelschap, dan kan je samen op zoek gaan naar de mooiste details in de Seletti Industry Garden tafel 152x90. Zelfs zonder heerlijke hapjes op tafel zullen jouw gasten hun ogen niet van het tafelblad af kunnen houden. De Industry Garden serie van Seletti is gemaakt van gegoten aluminium met een finish van matte poedercoating, waardoor hij het hele jaar door buiten kan staan. Daarnaast is de Seletti Industry Garden collectie verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, wit en zwart. Ga je voor ‘rock and roll’ rood of juist voor camouflage groen?

Seletti Industry Garden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elk Seletti Industry Garden product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Seletti Industry Garden product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantenservice of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Seletti Industry Garden product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.