Seletti Chameleon

***Er is een veiligheidswaarschuwing voor de Seletti Mouse en Chameleon lampen in 220V (netstroom) uitvoering. Meer informatie en de vervolgstappen vind je hier: www.seletti.it/belangrijke-veiligheidswaarschuwing.

Waarbij Seletti nooit teleurstelt, hebben ze dat met de Chameleon collectie van Seletti ook niet gedaan. De unieke lampen zijn niet alleen gaaf om ruimtes in huis te verlichten, maar je hebt er ook meteen een huisdier bij. Een huisdier die je daarentegen niet hoeft te verzorgen, hoe handig is dat? De speelse, ironische en met name fantasierijke kenmerken van de Chameleon collectie van Seletti zorgen voor de unieke exemplaren. Wil je dat jouw kameleon omhoogklimt? Kies dan bijvoorbeeld voor de Chameleon Going Up wandlamp. Deze collectie heeft het eigenlijk allemaal. Heb je liever dat de kameleon naar beneden komt? Dan is de Chameleon Going Down wandlamp misschien wel juist de kameleon voor jou. Laat je dus vooral verrassen door al het moois dat de collectie van ontwerper Marcantonio typeert.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Uitgesproken design van Seletti

Van lampen tot vloerkleden en tuinmeubels: het Italiaanse merk Seletti heeft vanaf het begin altijd al gestreefd naar innovatie en originaliteit. Bij Seletti vind je daarom creatieve, karakteristieke en Italiaanse excellentie. De producten van Seletti vermengen kunst met het dagelijkse leven en passen perfect in een unieke, persoonlijke en leuke levensstijl. En al deze kenmerken zie je eigenlijk ook terug in de Chameleon collectie van Seletti. De levendige kameleons zullen op witte muren gaaf camoufleren en juist op gekleurde muren echte eyecatchers zijn. Daarnaast is de Chameleon Still tafellamp vast en zeker een gezellige, speelse en extra tafelgenoot. Je weet wat ze zeggen, toch? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je begrijpt dat dit gezegde wel geldt voor deze tafellamp.

Seletti: fraaie Chameleon lampen van Marcantonio

De Italiaanse designer Marcantonio begon al vroeg met het maken van hele bijzondere ontwerpen. Verbinding tussen mens en natuur is zijn favoriete thema en dat zie je natuurlijk ook perfect terug in de Chameleon collectie van Seletti. Hij verwerkt in alle ontwerpen zijn gedachtegang die hij had toen hij kind was. Telkens weer gaat hij op zoek naar esthetische designs die tegelijkertijd speels zijn. Met de ontwerpen van Marcantonio heb je daarom weer de dagdromen die je had toen je een klein kind was. En eigenlijk legt hij het zelf heel goed uit: ‘Ik geef ironie nooit op; ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee ook leuk is, kan ik het niet laten om het te realiseren.’ Het excentrieke en onverwachte komen in elk geval duidelijk terug in bijvoorbeeld de Chameleon lampen van Seletti.

Seletti Chameleon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Chameleon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.