Seletti vloerkleden

Op zoek naar vloerkleden met bijzondere printen, vrolijke kleuren en in verschillende vormen? Dan is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de collectie Seletti vloerkleden. Een vloerkleed in je woning fungeert niet alleen als sfeermaker en warmtebron, maar ook het geluid wordt beter gedempt. Het Seletti Snooker vloerkleed 194 is een absolute musthave voor iemand die graag in zijn vrije tijd biljart en van veel kleur in huis houdt. Heb jij geen ruimte voor een biljarttafel?  Dan is dit het product wat helemaal tot zijn recht komt in jouw woning. Door het unieke aspect krijgt je interieur een absolute boost. Vergeet jij nog weleens iemand terug te bellen? Dan verdient het Seletti Phone vloerkleed 280x194 jouw aandacht. Wil je meer Seletti vloerkleden bewonderen? Laat je dan verrassen door alle vloerkleden die dit Italiaanse merk je te bieden heeft. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Seletti design

Seletti heeft een unieke visie en kijk op design en innovatie. Dit zie je ook direct terug in de prachtige ontwerpen die dit Italiaanse designlabel op de markt brengt. Dit merk is al zo oud als de weg naar Rome zou je bijna kunnen zeggen. In 1964 richtten Romano en Maria Seletti op en streefden continu naar vernieuwing in hun producten. Dit moest volgens hun het verschil maken. Tot op de dag van vandaag vind je bij Seletti een bijzonder mooi assortiment designproducten. Van hanglampen tot vloerkleden. De Bella Vista buitenlamp, Neon letters, Aquart buitendouche en Bouche tafellamp zijn ontwerpen waar Seletti bekend mee is geworden. Deze moet je gezien hebben. Een ding mag duidelijk zijn: Seletti is een gevestigde naam waar je niet omheen kunt in de designwereld. En dat is maar goed ook, want ze hebben stuk voor stuk pronkstukken die een aanvulling vormen voor je woning.

Buitengewone Seletti vloerkleden

In de collectie Seletti vloerkleden vind je exemplaren die je niet dagelijks tegenkomt. Dat is nu ook precies waarmee het Italiaanse Seletti zich probeert te onderscheiden. Ben jij fan van katten? De kat op het Seletti Cat vloerkleed is dan misschien niet echt, maar het product zorgt in zijn geheel wel voor gezelligheid in huis. En daar mag deze kat niet ontbreken. Dit kleed biedt een uitkomst voor mensen die allergisch zijn. Bij Seletti weet je in elk geval zeker dat je niet te maken krijgt met standaardproducten. Dat zie je maar al te goed. Etenswaren met gaten, spreekt jou dat aan? Dat is wel waar het bij dit vloerkleed om draait. Een vloerkleed die je een mooi plekje in je woonkamer kunt geven, maar wie weet heb jij wel plek over in je slaapkamer. Hij eist overal je aandacht op, maar dat is helemaal niet erg. Het is namelijk een genot om te kijken naar de ontwerpen op de Seletti vloerkleden.

Seletti vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Seletti, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.