Seletti Banana

De tafellampen uit de Seletti Banana collectie zijn ontworpen door Studio Job. In eerste instantie geloof je misschien niet dat het lampen zijn, maar ze geven toch echt licht op de plek waar jij dat wilt. Zoals de naam van deze collectie je vast al doet vermoeden, zien de tafellampen eruit als bananen. Het zijn een stel kunstige objecten die een absolute aanvulling vormen in welke ruimte dan ook in je woning. Neem bijvoorbeeld de Seletti Banana Louie tafellamp LED. Een bananenschil die altijd welkom is in je woning en elke dag een genot blijft om naar te kijken. Het is hoe dan ook zeker dat deze banaan nooit beurs wordt waardoor je jarenlang plezier van deze lamp hebt. De lamp zet je gemakkelijk op de plek neer waar hij volgens jou het meest tot zijn recht komt. Wil je de soortgenoten ook ontdekken? Bekijk het complete aanbod.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Seletti

In 1964 is het Italiaanse Seletti opgericht en sindsdien staat dit designmerk bekend om al die buitengewoon bijzondere ontwerpen. Dit merk richt zich niet alleen op verlichting, maar bijvoorbeeld ook op eigentijdse kasten en vloerkleden met unieke prints. Seletti legt bij elk van de producten de focus op de kwaliteit die ervoor zorgt dat de producten een lange levensduur hebben waardoor je er een lange tijd van kunt genieten. Los daarvan zijn de ontwerpen van Seletti creatief, ironisch, innoverend en humoristisch. Het is daarom ook niet gek dat de producten vaak een referentie hebben naar de kunstwereld. De Seletti Banana collectie is daar een mooi voorbeeld is. Op dit moment wordt het bedrijf nog altijd gerund door de familie die Seletti ooit begon. Inmiddels zijn de kinderen en kleinkinderen van de eigenaren aan boord en is dit merk nog altijd erg succesvol.

Bijzonder kunstige Seletti Banana tafellampen

De tafellampen uit de Seletti Banana collectie hebben allemaal iets weg van elkaar, maar zijn wel net iets anders van vorm. We hebben je eerder al voorgesteld aan de staande van het stel. Dit zijn twee lampen die graag op je keukentafel, bijzettafel of werktafel liggen: de Banana Dewey tafellamp LED en de Banana Huey tafellamp LED. Alle lampen uit deze serie hebben een snoerlengte van 280 centimeter waardoor je de tafellamp in een handomdraai plaatst op de plek waar je hem nodig hebt. Om tot deze mooie ontwerpen te komen, hebben ze gebruikgemaakt van glas en resin. Leuk om te weten: de lampen zijn dimbaar waardoor je zelf de lichtintensiteit in de hand hebt.

Seletti Banana bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Banana collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.