Iittala Collective Tools

De Collective Tools van het Finse designlabel Iittala is een collectie die door de beroemde architect Antonio Citterio en de industrieel designer Glen Oliver Löw ontworpen is. Het onverwachte duo heeft zich voor het ontwerpen van deze serie laten inspireren door alledaagse gebruiksvoorwerpen en design. De Collective Tools serie bestaat uit unieke keuken en-serveergerei die je iedere dag kunt gebruiken. De serie bestaat uit verschillende serveerlepels, serveersets zoals de Collective Tools opschepset en tools voor bij het kaasplankje en zijn gemaakt van roestvrijstaal. Tijdens het ontwerpen van de serie lag de focus vooral op de functie van het object en hoe deze in de hand ligt. Het resultaat is de alomvattende en moderne Collective Tools collectie van Iittala.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Over Iittala

Het Finse designlabel Iittala is in 1881 begonnen als glasfabriek in het gelijknamige, Finse dorpje Iittala. Het label heeft een passie voor glaswerk en heeft zich laten leiden door de Scandinavische normen en waarden. Sterker nog: het label heeft zelfs geholpen de Scandinavische lifestyle en designfilosofie te definiëren en op de kaart te zetten. In bijna anderhalve eeuw is de glasfabriek uitgegroeid tot een internationaal erkend, bekend en geliefd merk. Het merk streeft ernaar vooruitstrevend, evenwichtig en bovenal functioneel design te ontwikkelen dat generaties mee kan gaan en voor iedereen toegankelijk is. Dit doet Iittala door samen te werken met legendarische en opkomende designpioniers zoals Tapio Wirkkala, Aino Aalto, Kaj Franck en Antonio Citterio die met Glen Oliver Löw de essentiële Collective Tools collectie ontworpen heeft. Het Iittala bestek is hier een goed voorbeeld van.

Iittala Collective Tools voor iedere gelegenheid

In de Collective Tools serie van Iittala vind je alledaagse en stijlvolle keuken en-serveergerei. De items hebben een modern ontwerp met heldere lijnen en duidelijke vormen. Dit maakt de tools veelzijdig en zorgt ervoor dat je ze met vrijwel ieder ander soort bestek kunt combineren. Het maakt ze ook geschikt voor iedere tafelsetting. Het Collective Tools kaasmes, de Collective Tools kaasschaaf en het Collective Tools botermesje vormen bijvoorbeeld het ideale trio voor een uitgebreide borrelplank of kaasplank op de vrijdagmiddag. Uit geborreld? Dan kun je de tools gewoon in de vaatwasmachine stoppen. De geliefde items uit de Collective Tools serie van Iittala zijn zowel los als in een set verkrijgbaar zodat je je eigen Iittala Collective Tools collectie kunt vormen.

Iittala Collective Tools bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle Iittala producten uit de Collective Tools collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.