Iittala bestek

In de bestek collectie van het Finse designlabel vind je een veelzijdige collectie met Iittala bestek en Iittala besteksets. De collectie bestaat uit luxe opscheplepels, tools voor bij het borrel of-kaasplankje, besteksets en los design bestek. Dat laatste lijkt in eerste instantie wat omslachtig maar is eigenlijk hartstikke fijn wanneer je een bestaande set wilt uitbreiden. Het stelt je ook in staat om eventueel verschillend bestek met elkaar te combineren. Het keuken en-serveergerei uit de Collective Tools collectie is namelijk super veelzijdig. De items hebben een modern ontwerp met heldere lijnen en duidelijke vormen. Het modern bestek uit deze collectie van Iittala ligt goed in de hand en is gemaakt van roestvrijstaal waardoor je dit bestek na gebruik gewoon in de vaatwasmachine kunt plaatsen. Wel zo handig. Wat dacht je van het Iittala Artik bestek?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Over Iittala

Het Finse designlabel Iittala is in 1881 opgericht in het gelijknamige, Finse dorpje Iittala. Het inmiddels internationaal gevierde label is ooit begonnen als glasfabriek. De gepassioneerde ambachtslieden die daar werkten hebben zich altijd laten leiden door de Scandinavische normen en waarden wat van grote waarde is geweest. Sterker nog: het label heeft zelfs geholpen de Scandinavische lifestyle en designfilosofie te definiëren en op de kaart te zetten. In bijna anderhalve eeuw is de glasfabriek uitgegroeid tot een internationaal erkend designlabel. Iittala streeft er nog altijd naar vooruitstrevend, evenwichtig en bovenal functioneel design te ontwikkelen dat generaties lang meegaat en voor iedereen toegankelijk is. Dit doen ze door samen te werken met legendarische designpioniers zoals Antonio Citterio, Kaj Franck en Glen Oliver Löw die ook het geweldig Iittala bestek hebben ontworpen. Het design bestek kun je mixen en matchen met het prachtige servies van Iittala.

Een 24 delig bestekset van Iittala

Een Iittala bestekset is de kers op de taart en het puntje op de i. Het kiezen van een passend en mooi bestek kan hierom ook een hele opgave zijn. Hoewel het bestek een subtiel detail lijkt, is het wel hetgeen wat je tijdens het eten continu in je handen hebt. Gelukkig vind je in de luxe bestek collectie van Iittala alleen maar universeel bestek dat je zowel voor alledaagse als voor speciale gelegenheden kunt gebruiken. De luxe Scandia bestekset 24 delig is bijvoorbeeld al jaren terug te vinden op menig Scandinavische eettafel. Dit design bestek heeft een klassieke vorm en een gegroefde steel waardoor je meer grip hebt. Een iets meer modern bestek is de Artik bestekset 24 delig van Iittala. De minimalistische 24 delig bestekset van de Iittala Artik collectie is universeel maar voelt dankzij de slanke steel verfijnder aan.

Iittala bestek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle Iittala bestek kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.