Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Neem de &tradition vazen uit de True Colour serie. Door het metaal te laten oxideren krijgen de vaasjes een tekenende kleur en textuur. &tradition combineert vervolgens het verkleurde en ruwe metaal met de gladde, opgepoetste versie. Oud en nieuw komen zo in één stuk samen in de &tradition vazen. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

&tradition vazen in alle maten en kleuren

De &tradition vazen hebben niet alleen een verschillende kleurcombinatie, maar ook de afmetingen variëren. Zo is de &tradition True Colour 5 vaas ‘slechts’ 14 centimeter hoog, terwijl de True Colour 2 vaas 24 centimeter hoog is. Nog een maatje kleiner is de True Colour 4 vaas, met zijn hoogte van 11 centimeter de kleinste van alle &tradition vazen. Maar dat maakt ‘m niet minder bijzonder! Het staal aan de onderkant van dit vaasje is geoxideerd tot een bruine kleur en de bovenkant is gepolijst tot zilverkleurig staal. Prachtig, toch? Helemaal bijzonder wordt het als je &tradition vazen met verschillende kleuren en afmetingen met elkaar combineert. Wij zeggen: mix en match!

De tijd ver vooruit

Met zijn zilveren onderkant en roestbruine bovenkant is de True Colour 7 vaas precies het tegenovergestelde van nummer 4. Net als bij de andere &tradition vazen is er voor dit ontwerp gebruik gemaakt van een versnelde oxidatie, een proces dat normaal gesproken tientallen jaren in beslag neemt. Zoals we aan de True Colour serie kunnen zien, kun je deze methode op diverse metalen loslaten. De True Colour 2 vaas en de True Colour 6 vaas hebben namelijk een basis van messing. Voor de ene helft van deze &tradition vazen is het metaal geoxideerd, voor de ander juist gepolijst. Met een prachtige reeks vaasjes als resultaat!

&tradition vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar &tradition vazen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de &tradition vazen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.