Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis

Design van &tradition

Het Deense designlabel &tradition kenmerkt zich door innovatieve meubels, verlichting en woonaccessoires. Het ontwerpersteam van dit merk houdt daarbij de Scandinavische roots hoog in het vaandel en wat wil je met een merk uit dit gebied. Door de jaren heen heeft dit merk ons al met heel wat bekende ontwerpen weten te verblijden. Denk bijvoorbeeld aan de FlowerPot, Another Rug en Bellevue series. Dit zijn producten die al heel wat woningen mogen sieren. De functionaliteit, eenvoud en natuurlijke materialen zie je in veel van de producten terugkomen en dat is ook waar Scandinavisch design grotendeels voor staat. Een combinatie van natuur en ruwe materialen maakt de producten tot geliefde exemplaren waar we maar moeilijk onze ogen vanaf kunnen houden.

&tradition salontafels als ware kunstwerken

De Palette salontafelserie is een genot om naar te kijken. Zo zijn deze &tradition salontafels niet alleen heel handig, maar ook prachtig afgewerkt en in verschillende afwerkingen beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is de &tradition Palette salontafel JH7. Deze salontafel heeft diverse hoogtes en bestaat uit verschillende onderdelen die het samen tot één geheel maken. Vooral de variatie in materialen maakt hem tot een genot om naar te kijken en om te mogen gebruiken. Zo is er gekozen voor een combinatie van hout, marmer, messing en staal. En dat geldt voor elk van deze salontafels. Heb jij veel ruimte over voor een dergelijke salontafel? Dan is de &tradition Palette JH25 salontafel misschien wel het exemplaar dat je zoekt.

&tradition salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van &tradition, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.