Naar boven

&Tradition lampen

&Tradition Lampen zijn van een ongekende schoonheid. Niet voor niets zijn de ontwerpers vaak wereldberoemd. Wat dacht je van de Flowerpot pendant hanglampen van Verner Panton? Deze zijn verkrijgbaar in frisse kleuren en staan overal goed: in de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Echte best sellers zijn de Bulb en de Mega Bulb hanglamp van andTradition. Ze zijn gewild vanwege hun eenvoud en mooie transparante vorm. Daarnaast nog eens zeer betaalbaar, ook niet onbelangrijk. Een vreemde eend in de bijt is de TrashMe tafellamp van Victor Vetterlijn. Deze bijzondere lamp is gemaakt van papier en vormt bijna een kunstobject. Onze persoonlijke favoriet is de koperen Utzon lamp. Een prachtig vormgegeven lamp die zal stralen in je huis.

Sorteren op

1-36 van 42 producten

andTradition lampen: laagste prijsgarantie

Flinders is officieel dealer van alle lampen van &Tradition. Wij hebben veel op voorraad en kunnen in de regel snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast lampen heeft &tradition prachtige stoelen, tafels en kasten.

Flinders klanten beoordelen de producten van &Tradition lampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.