Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis

Design van &tradition

In 2010 is het Deense designlabel &tradition opgericht. Het klassieke maar toch jonge merk ontwerpt innovatieve meubels, verlichting en woonaccessoires. In elk product zie je de Scandinavische invloeden terugkomen. De roots van het merk vergeten ze duidelijk niet. Bij &tradition combineren ze ambacht met design in een nieuwe moderne uitvoering. Hierdoor ontstaat een spannende mix van stijlen. De elegante &tradition Amore spiegel 90x20 is een mooi voorbeeld daarvan. De zilverkleurige spiegel heeft een frame van gebronsd messing. De spiegel is mooi om op te hangen of ergens neer te zetten. Een geliefd exemplaar waar we maar moeilijk onze ogen vanaf kunnen houden.

Stijlvolle &tradition spiegels

De naam van de &tradition spiegelcollectie verklapt het idee achter het merk al een beetje. Amore betekent liefde en ze hebben hier niet zomaar voor gekozen. De ontwerpers Signe en Peter hebben de collectie spiegels van &tradition ontworpen. Ze wilden niet alleen dat jij de spiegel mooi zou vinden, maar ook dat je jezelf mooi vindt. Dat je in de spiegel kijkt en je blij bent met wie je bent. Hier gaat het namelijk ook om in het leven: trots zijn op jezelf. Deze spiegels kun je ook perfect combineren. Neem bijvoorbeeld de &tradition Amore spiegel 90x10. Een wat kleiner formaat dat je goed kunt stylen aan de muur naast twee andere formaten. Een speels en modern effect dat weinig moeite kost om voor elkaar te krijgen. Wie wilt dat nou niet?

&tradition spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van &tradition, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.