Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Dit zie je ook terug in diverse &tradition poefs. Deze modellen hebben de strakke lijnen die typerend zijn voor het moderne, Scandinavische design maar zijn tegelijkertijd voorzien van ambachtelijk geweven stoffen en materialen. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

Comfortabele &tradition poefs

Kreeg je met de Cloud poef al het idee dat je je op wolken begaf, met de &tradition Fly poef is dat kom je anders ook een heel eind! Het is misschien de meest eenvoudige van de &tradition poefs, maar dat doet niets af aan zijn comfort. Want comfortabel, dat is deze poef absoluut! De Fly poef is ideaal om je voeten op te leggen na een vermoeiende werkdag, maar doet het minstens zo goed als losstaand bankje. Het onderstel van de &tradition poefs uit de Fly serie is gemaakt van eikenhout. Het kussen dat erop ligt is bekleed met linnen en katoen, en voelt daardoor altijd heerlijk zacht en fris aan. Afhankelijk van jouw smaak zijn er wit gelakte &tradition poefs met een lichtgrijs kussen en poefs van donker gerookt eiken met een donkergrijs kussen. Welke vind jij het mooist van de &tradition poefs?

&tradition poefs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition poefs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar &tradition poefs en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met &tradition poefs, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.