Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van minimaal 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis

Over &tradition

Het Deense designlabel &tradition is één van de nieuwste spelers in het wereldwijde designlandschap. Het merk bestaat nog niet superlang en is opgericht in 2010. Dat het bedrijf in zo’n korte tijd zo’n groot, wereldwijd succes is geworden, verbaast ons eerlijk gezegd nauwelijks.  &tradition bouwt bruggen tussen vakmanschap en kunst, functie en vorm en materiaal en haar potentie. Om dat te bereiken blijven ze constant innoveren waarbij de nadruk wordt gelegd op het ontdekken van nieuwe technieken, nieuwe materialen en het creëren van nieuwe toepassingen van bestaande methoden en technieken. Tijdens dat proces houdt &tradition natuurlijk rekening met het milieu. Bij &tradition geloven ze dat de bron van alle grondstoffen namelijk best wat meer respect mag krijgen van bedrijven. Je bent bij aanschaf van de stoelen van &tradition dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig, milieuvriendelijk, tijdloos exemplaar dat je nog jarenlang gelukkig zal maken.

Loungen in de armen van de &tradition Catch

De &tradition Catch collectie biedt eveneens mogelijkheden voor iedereen die na een lange dag werken het liefst lekker languit gaat. De Catch JH14 fauteuil wordt gesierd door dezelfde open houding als de Catch stoel, maar heeft een luxere en ruimere afwerking meegekregen. Leuk aan deze stoel is eveneens dat je op aanvraag zelf kunt kiezen uit tal van stofsoorten. Zo kun je de Catch JH14 fauteuil compleet afstemmen op de stijl van jouw interieur. Neem snel contact met ons op om te kijken of we deze fauteuil ook kunnen leveren met jouw favoriete stoffering. We kunnen je in elk geval vast verklappen dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

&tradition Catch bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle producten uit de &tradition Catch  collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.