Naar boven

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Denk aan de &tradition wandlampen, die op unieke wijze modern en klassiek met elkaar combineren. Klassieke vormen maar een strakke vormgeving, dat is wat je vindt in deze collectie! Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

Het woud van &tradition wandlampen

Onder de &tradition wandlampen bevindt zich ook een wel heel bijzonder exemplaar: de Light Forest wandlamp. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze wandlamp wel iets weg van een bos of jungle. Als een ware klimop slingert de Light Forest zich langs de wand omhoog, waarbij drie lampenkappen het licht verspreiden over de ruimte. Deze &tradition wandlampen zijn lichtgroen gelakt en hebben een koperen binnenkant. Bovendien kun je gemakkelijk meerdere van deze &tradition wandlampen met elkaar combineren en zo een compleet kunstwerk aan de muur creëren. Ook leuk: de Light Forest wandlamp kan op twee verschillende manieren worden opgehangen. Deze &tradition wandlampen hebben daardoor variërende afmetingen: 120 bij 70 centimeter of 95 bij 150 centimeter. Aan jou de keuze wat je het mooiste vindt!

&tradition wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar &tradition wandlampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de &tradition wandlampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.