Naar boven

&Tradition vloerkleden: anders dan andere

De vloerkleden uit de Another Rug collectie zijn de eerste vloerkleden die &tradition in productie heeft genomen. Vanwaar dan deze naam. Er is namelijk nog geen ander vloerkleed. Of misschien doelen ze wel op de verschillende maten die ze hebben. Dit zijn namelijk de afmetingen 90x140, 90x240, 170x240 en de grootste van het stel is 200x300 centimeter. De diepe kleuren en het abstracte patroon geven dezevloerkleden een moderne twist. Het trapvormige patroon zorgt ook voor structuur in het verder solide kleed. Ondertussen ben je dankzij de Kelim-weeftechniek verzekerd van kwaliteit en zachtheid. Kortom, dit is niet zomaar een vloerkleed.

Schitterende vloerkleden

Na de Another Rug collectie kwam &tradition met de The Moor Rug vloerkleden collectie. Deze vloerkleden stelen de show, want alle vloerkleden hebben namelijk een subtiele glinstering aan het oppervlak. Deze serie heeft twee rechthoekige versies: The Moor Rug vloerkleed 170x240 en The Moor Rug vloerkleed 200x300. Daarnaast is er de eigenwijze achthoek variant in twee maten, de The Moor Rug vloerkleed 240x240 en de The Moor Rug vloerkleed 300x300.

andTradition vloerkleden: laagste prijsgarantie

Flinders is official dealer van alle vloerkleden van &Tradition. Wij hebben veel op voorraad en kunnen in de regel snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.