&Tradition vloerkleden

Met de &Tradition vloerkleden gaat het Deense designlabel een nieuwe richting in. Het is voor het eerst dat ze met vloerkleden komen. Het ontwerp hebben ze overgelaten aan de Deense studio All The Way To Paris (ATWTP). Ook voor hen is het de eerste keer dat ze met vloerkleden werken. Met het Another Rug vloerkleed 170x240 combineren ze traditionele Kelim-technieken met moderne patronen en sterke kleuren. Zo hebben deze traditionele vloerkleden toch een eigentijds karakter. Bij het ontwerpen werd gefocust op de vormen, kleuren en texturen. Heb jij al een mooi exemplaar op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

&Tradition vloerkleden: anders dan andere

De vloerkleden uit de Another Rug collectie zijn de eerste vloerkleden die &Tradition in productie heeft genomen. Vanwaar dan deze naam. Na de Another Rug collectie kwam &Tradition met de The Moor Rug vloerkleden collectie. De &tradition The Moor Rug serie is een collectie vol schitterende vloerkleden. Letterlijk. Alle vloerkleden hebben namelijk een subtiele glinstering aan het oppervlak. De &tradition The Moor Rug serie belichaamt de vormen en texturen van edelstenen. Deze serie heeft twee rechthoekige versies: The Moor Rug vloerkleed 170x240 en The Moor Rug vloerkleed 200x300. Daarnaast is er de eigenwijze achthoek variant in twee maten, de The Moor Rug vloerkleed 240x240 en de The Moor Rug vloerkleed 300x300.

&Tradition vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &Tradition. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van &Tradition veilig en vertrouwd online bestelt.