Naar boven
Sorteren op

1-19 van 19 producten

Een mix van het verleden en heden: Gubi

Gubi is een Deens familiebedrijf dat is opgericht in 1967 door Lisbeth en Gubi Olsen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubelen, designlampen en spiegels voor in huis. De collectie van Gubi is een combinatie van designklassiekers en nieuwe producten en een mix van het verleden en het heden. Het Deense familiebedrijf werkt nauw samen met diverse ontwerpers met als uiteindelijk doel productcollecties te ontwikkelen die authentiek, innovatief en functioneel zijn. Voor de Bat stoelencollectie werkte Gubi samen met GamFratesi. Een Deens-Italiaans ontwerpersduo met dezelfde kernwaarden als Gubi. Hierdoor ontstond een serie stoelen die perfect aansluit bij hetgeen waar dit merk voor staat.

Omarm zitcomfort in de Gubi Bat collectie

Voor wie de gestoffeerde eetkamerstoel nog niet comfortabel genoeg is, is er de Bat high conic fauteuil. Deze fauteuil heeft een extra hoge rugleuning waardoor je rug niet alleen extra ondersteund maar ook omarmd wordt. Zo’n comfortabele omarming is natuurlijk altijd welkom, maar extra fijn wanneer je thuiskomt na een lange dag werken of wilt genieten van een fijn boek of spannende film. Het simpele ontwerp krijgt extra karakter door de vloeiende vormen en de ruime keuze in onderstellen. Kies voor hout, messing of chroom en combineer deze met een donkerblauwe velours of een lichtgrijze gemêleerde stoffering. Zo creëer en bepaal je helemaal zelf welke sfeer deze fauteuil bij jou thuis uit moet stralen. Ben je er al over uit?  

Gubi Bat bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Gubi Bat collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.