Naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Van klein naar groot: Gubi bijzettafels

De bijzettafels vind je in verschillende afmetingen waardoor er voor ieder een formaat bij zit die past op de plek waar je hem graag neerzet. De Paper serie is een stel bijzettafels die je gezien moet hebben. De kleinste van het stel is de Gubi Paper bijzettafel eiken 40. Als je de naam zo ziet, denk je misschien dat deze collectie tafels is gemaakt van papier. Dat klopt in elk geval niet, want ze zijn gemaakt van prachtig eiken. De tafelbladen zijn voorzien van een fraai detail: het fineer is namelijk in twee richtingen haaks op het blad gelegd. Heb je het al gezien? De grootste bijzettafel uit deze serie kan net zo goed door voor een salontafel. De Gubi Paper bijzettafel eiken 80 heeft namelijk een diameter van 80 centimeter. Ruimte genoeg om je mooiste spullen tentoon te stellen in elk geval. De Gubi bijzettafels uit deze serie kun je ook bij elkaar zetten om het extra gezellig en sfeervol te maken. 

Gubi bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gubi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.