Sorteren op

1-21 van 21 producten

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Prachtige Gubi vloerlampen

De Gubi Bestlite BL4 vloerlamp stel je in op de hoogte die jij wilt van 120 centimeter tot maar liefst 210 centimeter. Eén ding is zeker, tot op grote hoogte blijft hij in elk geval perfect in balans. Je kunt hem in elk geval bedienen met een handige aan- en uitschakelaar. Houd je van dit soort Gubi vloerlampen? Dan kan de Gubi Bestlite BL3 vloerlamp misschien wat voor jou betekenen. Hij voorziet je van licht waar je het nodig hebt, want hij is erg flexibel. Je kunt de lamp ook in hoogte verstellen van 113 centimeter tot 152 centimeter. Dat is fijn! Als je op zoek bent naar iets totaal anders, dan is de Gubi Pedrera PD2 vloerlamp met dimmer wel wat voor jou. Met de dimmer kun je in elk geval de lichtsterkte geheel naar eigen wens instellen. De combinatie van de lampenkap met het onderstel maakt deze lamp tot een echte eyecatcher in jouw huis.

Gubi vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mailcontact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerlamp van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.