Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Gubi bureaulampen zijn stijlvol

Heb je een bureau en een bureaustoel, maar mis je nog een geschikte lamp? Dan is de Grossman Cobra bureaulamp van Gubi misschien wel iets voor op jouw werkplek. Hij vraagt al direct wat extra aandacht door het prachtige design wat iets weg heeft van een echte cobra. Antracietgrijs, blauwgrijs, vintage rood, warmgrijs en zwart zijn de kleuren waarin je deze beauty kunt aanschaffen. De Gubi Grossman Grasshopper bureaulamp is ook een prachtexemplaar. De kap met het licht schijn je eenvoudig in de richting waar je het nodig hebt door het scharnierpunt dat aan de arm is bevestigd. Zo verstel je hem eenvoudig naar jouw wens. Het snoer is van textiel en heeft een lengte van 250 centimeter. Dat kan soms handig zijn wanneer je het stopcontact niet om de hoek hebt zitten.

Gubi bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bureaulamp van Gubi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gubi bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.