h1>Gubi eettafels

De Gubi eettafels vormen een ware aanvulling voor in jouw huis. Door het eenvoudige design vinden ze eigenlijk in elk interieur wel hun plek. Ben je op zoek naar een grote eettafel, of juist een kleintje? De eettafels van Gubi zijn er in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld is de Gubi Dining Table eettafel round 120. Het leuke aan een ronde tafel is wel dat het sociale aspect eigenlijk automatisch wordt bevorderd. Niemand zit aan het hoofd, dus iedereen is gelijk aan elkaar. Mocht je toch liever een andere tafel hebben, dan heeft Gubi ook genoeg andere modellen die misschien wel aan jouw smaak voldoen. Deze tafel is in elk geval verkrijgbaar in drie varianten: eiken, walnoot en zwart gebeitst. Laat dat heerlijke driegangendiner maar komen, hoor. Wil je meer Gubi eettafels zien? Neem dan een kijkje in het assortiment van Gubi.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Gubi 3D.

Stijlvolle Gubi eettafels

De Gubi eettafels zijn stuk voor stuk stijlvolle exemplaren. Wij kunnen ons voorstellen dat je een ronde tafel met een diameter van 120 centimeter misschien net wat te klein vindt. Weest niet getreurd, want Gubi heeft meer! Zo is de Gubi Dining Table eettafel ellips 230x120 misschien wel een optie. De eettafel heeft een breedte van 230 centimeter, een diepte van 120 centimeter en een hoogte van 72 centimeter. Ideaal voor grote gezinnen. Deze tafel van Gubi kan gemakkelijk acht mensen aan, maar misschien zelfs meer! Maar niet alleen in de eetkamer of woonkamer voelt hij zich thuis. Hij komt namelijk ook fantastisch tot zijn recht op een kantoor in bijvoorbeeld een vergaderkamer. Een tussenmaatje heeft Gubi ook. Dat is de Gubi Dining Table eettafel 200x100. Voor welke Gubi eettafel je ook kiest, het zijn stuk voor stuk eyecatchers. Kies voor enkele mooie bijpassende eetkamerstoelen en een paar hanglampen en klaar ben je!

Gubi eettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi eettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi eettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Gubi eettafels, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.