Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman.

Kleurrijke Gubi tafellampen

De naam van de Gubi Grossman Cobra tafellamp is misschien wat angstaanjagend, maar niets is minder waar. Deze cobra doet namelijk geen vlieg kwaad. Je kunt hem gerust aaien, hoor. Het mooie is dat je deze lamp kunt bestellen in de kleuren antracietgrijs, blauwgrijs, vintage rood, warmgrijs en zwart. Ken je de bekende Bestlite Gubi tafellampen al? Wij kunnen je alvast een tipje van de sluier geven: ze zijn prachtig! De Gubi Multi-Lite tafellamp zet zijn beste beentje voor om van donker licht te maken. Weet je wat leuk is, én handig? Je kunt de lamp tot op een zekere hoogte verstellen en om zijn as laten draaien. Je hebt licht op de plaats die jij wilt. De Gubi Gravity tafellamp smal is ook familie zoals de naam je vast al doet vermoeden. Deze lamp is echt een pareltje op je bureau. Hij is niet alleen je beste vriend wanneer je aan het werk bent, maar ook als je je favoriete boek op de bank leest.

Gubi tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.