Gubi Design

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een start te kunnen maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers maakt Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke producten, die vooral voor de thuisomgeving geschikt zijn. Alle designmeubels worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerpers, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve, en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi heeft een aantal goed geslaagde series waaronder de Bestlite en Grossman. Een bekende familie is wel de Semi van Gubi.

Prachtig vormgegeven Gubi hanglampen

Elk van de Gubi hanglampen is stuk voor stuk een plaatje om naar te kijken. De Gubi Turbo Pendant hanglamp bijvoorbeeld. Of je nu een grote of een kleine lamp wilt, deze lamp is er in twee formaten. Handig! Door het design van deze lamp lijkt de lamp eindeloos in beweging te zijn, maar ondertussen hangt hij netjes stil. Wil je een lamp die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is? Dan is de Gubi Ronde Pendant hanglamp large wel wat voor jou. Als je goed kijkt lijkt deze lampenkap net een omgedraaide vaas. De lamp heeft aan de boven- en onderkant een opening waardoor het licht vanuit twee kanten komt. Dit zorgt voor een prachtig effect wanneer het een beetje donker begint te worden buiten. Uit de bekende Bestlite serie is de Gubi Bestlite BL9 hanglamp medium een echte bestseller. Hij is in veel verschillende neutrale kleuren verkrijgbaar. Leuk om te weten: hij is al sinds de jaren dertig een eyecatcher in huis. Een lamp met een totaal ander design is de Gubi Semi Pendant hanglamp 60cm. Kijk zelf maar!

Gubi hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle Gubi hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gubi hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp van Gubi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.