Naar boven
Sorteren op

1-36 van 37 producten

Emu design

Het tuinmeubilair van Emu is de crème de la crème van het Italiaanse buitendesign. Al sinds de jaren 50 brengt Emu de mooiste tuinmeubelen op de markt. Het bedrijf werd opgericht door Dante Menconi en de broers Aldo en Angelo Biscarini. Het trio ontwikkelde een nieuwe techniek waarbij staal bedekt wordt met een laag plastic. Deze methode betekende hun grote doorbraak in de meubelbranche, want de techniek was perfect voor metalen tuinmeubels die zonder plastic laag zouden gaan roesten. Ook nu nog maakt Emu voornamelijk metalen buitenmeubilair, zoals de Emu Star serie. Met deze collectie brengen ze het frame de hoogte in, zodat jij comfortabel aan de bar kan zitten. Drankje erbij, zonnebril op, meer heb je niet nodig!

Emu tuinsets: de bekende Star serie

De Star serie bestaat uit Emu tuinsets die het in vrijwel elke omgeving goed doen. Met de Emu Star tuinset 70x70 + 4 stoelen (chair) kom je helemaal tot rust en dat samen met de mensen die je graag om je heen hebt. Het voordeel is dat deze stoelen stapelbaar zijn tot wel twaalf stuks. Hierdoor kunnen deze tuinmeubels ook goed van pas komen op een terras van een restaurant, hotel of kantoor. Door de keuze voor metaal, hoef je je het hele jaar door geen zorgen te maken over deze stijlvolle tuinmeubels. Zij redden zich wel zoals je mag verwachten. Op zoek naar een grotere tafel? Geen enkel probleem, want de Emu Star tuinset 160x90 + 4 stoelen (armchair) kan je tuin voorzien van hetgeen wat jij zoekt. Door het grote tafelblad, heb je genoeg ruimte om uitgebreid te dineren met de familie in je achtertuin.

Emu tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Emu tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van Emu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.