Naar boven
Sorteren op

1-19 van 19 producten

Emu Design

Het tuinmeubilair van Emu is de crème de la crème van het Italiaanse buitendesign. Al sinds de jaren 50 brengt Emu de mooiste tuinmeubelen op de markt. Het bedrijf werd opgericht door Dante Menconi en de broers Aldo en Angelo Biscarini. Het trio ontwikkelde een nieuwe techniek waarbij staal bedekt wordt met een laag plastic. Deze methode betekende hun grote doorbraak in de meubelbranche, want de techniek was perfect voor metalen tuinmeubels die zonder plastic laag zouden gaan roesten. Ook nu nog maakt Emu voornamelijk metalen buitenmeubilair, zoals de Emu Star serie. Met de Emu Star Stool barkruk brengen ze het frame de hoogte in, zodat jij comfortabel aan de bar kan zitten. Drankje erbij, zonnebril op, meer heb je niet nodig!

Ster van het tuinmeubilair

Wij zien het voor ons: op een heldere avond vallende sterren spotten op de Emu Star stoel met armleuningen. En zijn er geen sterren te bekennen? Niet getreurd, dan zorgen de fijne kleuren en het zitcomfort er toch voor dat je een fijne avond hebt. Want deze stoel is in maar liefst negen prachtige kleuren verkrijgbaar. Ga jij voor je lievelingskleur, of creëer je een bont kleurenfestijn op je balkon door verschillende tinten met elkaar te combineren? Wil je echt een mix-en-match sfeer creëren, zet er dan ook eens een Emu Star stoel bij. Deze stoel heeft geen armleuningen maar doet absoluut niet onder in zitcomfort of stijl.

Emu Star tafels

De Emu Star serie schittert in de eenvoud van het ontwerp. Als iemand je vraagt om een tafel te tekenen, is de kans groot dat je een Emu Star tafel rechthoek op papier zet. Maar vergis je niet: het ontwerp is misschien eenvoudig, maar Emu kiest wel voor de beste materialen en mooiste kleuren. Deze tafel biedt plaats aan zes mensen, dus dat wordt gezellig en kwalitatief dineren in de tuin of op het dakterras! Heb je geen grote buitenruimte maar wil je wel comfortabel kunnen eten? Dan is de Emu Star tafel vierkant, geschikt voor maximaal vier stoelen, een goede keuze.

Emu Star bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu Star tuinmeubelen. Dat betekent dat wij alles van de Emu Star serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Emu Star collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Emu Star, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van EMU Star gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.