Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu design

Het Italiaanse merk Emu is sinds 1951 al gespecialiseerd in tuinmeubelen van metaal. Door het degelijke, tijdloze karakter komen deze tuinmeubelen in elke buitenruimte wel tot hun recht. Naast de fraaie designs, is er ook keuze uit verschillende kleuren bij elk van deze tuinmeubelen. Emu staat bekend om een aantal collecties: de Arc en Ciel en de Star. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welke meubels je kiest, want ze zijn hoe dan ook comfortabel en toveren elke buitenruimte om tot een plek waar het fijn vertoeven is. Door de keuze voor sterke materialen, ben je er zeker van dat deze tuinmeubels door weer en wind gaan en toch mooi blijven. Wel met een klein beetje onderhoud zo nu en dan. Lekker onderhoudsvriendelijk dus.

Lekker (na)tafelen aan de Emu Cambi tafels

Heb je vaak vrienden over de vloer of misschien een groot gezin? Dan kun je het best kiezen voor de Emu Cambi Round tuintafel 120. Het geperforeerde tafelblad valt direct op wanneer je deze tafel voor het eerst ziet. Doordat deze tafel is gemaakt van metaal, ben je er zeker van dat deze uitermate geschikt is voor buiten en gerust alle weersomstandigheden aankan. Wel zo makkelijk. Anders blijf je je meubels verplaatsen in een land als Nederland of België. Deze tafel biedt in elk geval plaats voor vier stoelen, maar zes of zelfs acht mag ook. Het wordt dan wel wat krapjes, maar dat is alleen maar gezellig. Nodig je vrienden maar vast uit voor de mooie dagen waar we elk jaar weer op worden getrakteerd.

Emu Cambi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu Cambi producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Emu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.