Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu staat voor het Italiaanse buitenleven

Dit Italiaanse merk gespecialiseerd in buitenmeubilair bestaat al meer dan 65 jaar. De Italiaanse roots zitten diep en het is dan ook hun missie de cultuur van het Italiaanse buitenleven over de hele wereld te verspreiden. Daarom zorgt Emu ervoor dat ze producten ontwikkelen die in allerlei verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Van Europa tot Noord-Amerika en van Zuid-Amerika tot Azië. In de huiselijke setting, maar ook in openbare situaties. De collectie bestaat uit unieke producten die een combinatie zijn van traditie en technologische innovatie. Het gaat om producten die esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook erg comfortabel in gebruik. Zet een set uit de Pigalle serie bij jou thuis en kijk of ze inderdaad een stukje Italiaans buitenzijn in je leven brengen.

Emu Pigalle serie speelt in op ruimte besparen

Om te zorgen dat je nog heel lang van deze stoelen en tafels kunt genieten, raden we je aan deze in de wintermaanden op een droge plek binnen op te bergen. Heb je hier niet heel veel ruimte voor, maar ben je wel helemaal weg van deze serie? Wees gerust, want Emu heeft overal aan gedacht. Verschillende producten zijn namelijk inklapbaar. Zoals de Pigalle klapstoel die je in vier frisse kleuren kunt bestellen. De inklapbare versies kun je ook goed gebruiken als aanvulling op de niet inklapbare producten. Voor het geval je extra gasten hebt en deze in dezelfde stijl een stoel wilt aanbieden.   

Emu Pigalle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Pigalle collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.