Emu Riviera

De Emu Riviera serie is een moderne serie met een nostalgisch tintje. Als je naar de stoelen kijkt, kun je misschien niet meteen je vinger erop leggen waar die nostalgie precies vandaan komt. Kijk je naar de titel, wat de kust in het Italiaans betekent, begint er wat te dagen. Een beeld van strandstoelen met een gestreept doek komt omhoog. De Riviera tuinstoel is geheel gemaakt van staal, maar door de buizen wat te laten ‘hangen’ en ze als een streepjespatroon te plaatsen zie je de link naar de zachte luie strandstoel. Dit exemplaar is niet ideaal om naar het strand te slepen, maar wel perfect voor in de tuin, op een terras of op je balkon. Hij is te verkrijgen in twaalf verschillende kleuren met elk zijn eigen unieke uitstraling.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Emu design: thuis en overal

Emu is een merk met sterke Italiaanse roots. Ze hebben als doel het buitenleven uit de Italiaanse cultuur over de hele wereld te verspreiden. Vandaar dat ze gespecialiseerd zijn in tuinmeubelen en accessoires. De producten zijn ontworpen in samenwerking met bekende internationale ontwerpers. De producten zijn een combinatie van functionaliteit, esthetiek, technologische ontwikkelingen en kwaliteit. Het zijn elegante en unieke producten met een tijdloos karakter. Geschikt voor thuis, maar ook voor openbare ruimtes. Ook de Riviera serie doet het goed op een terras van een restaurant of in de tuin van jouw hotel. Het grafische karakter voorziet jouw buitenruimte van een moderne twist.

In zomerse sferen met de Emu Riviera producten

Wanneer het ontwerp van deze serie je aanspreekt, heb je mazzel. Emu heeft namelijk vier verschillende stoelvarianten ontworpen en zo vind je zeker wat je nodig hebt. Duren de zomeravonden in jullie tuin vaak lang en is het wel zo lekker een tuinstoel met armleuningen te hebben? Neem dan de Riviera tuinstoel met armleuning. Heb je een bar in je tuin of op je terras gebouwd? Een lekker plekje om te eten en drinken. Zet er dan een Riviera barkruk aan. En zit je gewoon graag met je gezicht in de zon wanneer deze zich laat zien? Neem dan plaats in de Riviera fauteuil. Dit grafische simplistische ontwerp is er in elke vorm die je wenst. Welke staat er binnenkort in jouw tuin?

Emu Riviera bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Riviera serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.