Actie: -20% op alle voorradige producten van EMU

Je ontvangt nu 20% korting op alle voorradige producten van EMU.

Emu over de hele wereld

Dit merk heeft sterke Italiaanse roots en heeft als missie de sfeer van het Italiaanse buitenleven over de hele wereld te verspreiden. Ze hebben een uitgebreide collectie van buitenmeubels die voornamelijk gemaakt zijn van staal, aluminium en innovatieve technische materialen. De stijl van de ontwerpen is elegant en het comfortgehalte is erg hoog. Zo zien we een mix die over de hele wereld aanslaat. In het productieproces maken ze gebruik van de nieuwste technieken wat een hoogwaardige kwaliteit oplevert die ook nauwkeurig gecontroleerd wordt. Met meer dan 65 jaar ervaring is Emu een merk waar je van op aan kan. Het enige wat jij vervolgens hoeft te doen is naar buiten gaan, plaatsnemen en even helemaal tot rust komen.

Emu Darwin meubilair verplaats je eenvoudig

Het zijn niet alleen de ergonomische verhoudingen die deze serie van comfort voorzien. Ook het feit dat ze een tafel aan de collectie hebben toegevoegd brengt veel gemak. Waar laat je anders je glas ijsthee, de bak chips en je stapel tijdschriften die je wilt lezen? De Darwin tuintafel 80x80 is een echte aanwinst, ook als je niet veel ruimte hebt. Hij is namelijk inklapbaar en je ruimt hem dus gemakkelijk op. Combineer hem met de Darwin chair tuinstoel en je zit helemaal in stijl te genieten van de fluitende vogels en de frisse lucht. Deze stoel is tot acht stuks stapelbaar en ook licht van gewicht. Heel handig dus wanneer je het aantal wisselend gebruikt en ze dus regelmatig wilt verplaatsen.

Emu Darwin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Darwin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.