Naar boven

&Tradition Marble Lights

De Marble Lights serie van &Tradition is here to stay. De combinatie van wit carrera marmer en mondgeblazen glas levert een serie stijlvolle lampen op. De serie bestaat uit vijf verschillende hanglampen en een tafellamp. Elke hanglamp heeft een uniek gevormd stuk marmer: Marble Light SV2 hanglamp en Marble Light SV5 hanglamp hebben elk een smalle cylinder van verschillend formaat als marmeren fitting, en de Marble Light SV1 hanglamp, Marble Light SV3 hanglamp en Marble Light SV4 hanglamp hebben een bredere cylinder met elk een verschillende diameter en hoogte. Tot slot bevat de serie ook een tafellamp: de Marble Light SV6 tafellamp. Omdat de lamp op een marmeren voetstuk rust, is het alsof je in een kristallen bol kijkt. De Marble Lights zijn werkelijk magisch mooi voor in je interieur.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Marmer als trend

Met het gebruik van marmer in het ontwerp van deze lampen speelt &tradition goed in op trends. Het gebruik van marmer is iets wat in 2014 steeds vaker voorkwam en daarna ook nog een belangrijke rol zal spelen. Daarnaast past het perfect binnen de filosofie van &tradition. Het combineren van traditie met modern design. Door natuurlijk marmer te combineren met grote glazen bollen ontstaat er iets nieuws. Door met verschillende maten te spelen ontstaan er prachtige contrasten. Deze lampen lenen zich dan ook bij uitstek om in clusters bij elkaar te hangen.

&Tradition Marble Lights collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Marble Lights producten van &Tradition. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke Marble Lights lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantadvies 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.