Populaire adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer schoonmaken en trotseer je de
Lees meer
 
Zo onderhoud je fluweel en velours
Fluweel en velours zijn luxe stoffen en stralen elegantie en klasse uit. Hoe ga je een vlek op zo'n stofsoort tegen? Flinders geeft je de ultieme tips.
Lees meer
 
Leer onderhoud: stap voor stap
Ben je in het bezit van een mooie leren bank of (lounge)stoel? Toch liggen er vaak vuilmakers op de loer. Met deze tips blijven je leren meubels hoe dan ook
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Metalen en stalen in je interieur
Er worden veel verschillende soorten metaal en staal gebruikt in het interieur. Welke soorten zijn dat allemaal en hoe reinig je ze? Flinders legt het je uit!
Lees meer
 
Linoleum: eigenschappen, gebruik & onderhoud
Een linoleum tafelblad is vrij eenvoudig te onderhouden, maar hoe doe je dat? We vertellen je de eigenschappen én hoe je linoleum gebruikt en onderhoudt.
Lees meer
 
Verschillende houtsoorten in het interieur
Er worden veel soorten hout gebruikt in de interieurbranche. Welke soorten zijn dat nou precies? Wij hebben de bekendste houtsoorten voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
 
Meubelstoffen & vlekken verwijderen
Wat doe als je iets morst op je beklede meubel? Afhankelijk van het type meubelstof zijn er diverse oplossingen om vlekken te verwijderen. Flinders helpt je!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…