Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Zeitraum

Het Duitse Zeitraum staat voor pure en onopvallende meubels die elk interieur graag net wat mooier maken. Dat de meubels op het eerste gezicht niet echt opvallen wil niet zeggen dat ze niet mooi zijn. In tegendeel zelfs, want ze zijn stuk voor stuk strak en vormen een aanvulling voor je interieur. De ontwerpers van Zeitraum geloven dat hout van zichzelf al prachtig is en niet veel nodig heeft om te stralen van top tot teen. De inkopers van Zeitraum kopen niet zomaar hout in, maar selecteren dit met oog voor detail. Echte vakmensen weten hier wel raad mee en dit tot fraaie meubelstukken om te zetten. De productieketen van deze kasten is erg kort en dat zorgt voor grote transparantie naar de klant toe.

Zeitraum Code kasten: precies pas

Ben je onder de indruk van de Zeitraum Code 1 kast, maar zoek jij eigenlijk een lager kastje, of misschien wel een soort dressoir? Kijk dan eens naar de Code 2 kast en de Code 3 kast. Deze kasten zijn wat betreft ontwerp op dezelfde manier tot stand gekomen én hebben dezelfde vorm vakken als de Code 1 kast, maar zijn een stuk lager en breder. Daarmee eisen ze iets minder aandacht op dan de Code 1 kast en zijn ze ook perfect om je eigen, grotere wandkast mee te creëren. Deze kasten hebben namelijk eveneens geïntegreerde magneten. Zo kun je jouw Code kast zo groot maken als je zelf wilt. Handig, hé?

Zeitraum Code bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Code collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zeitraum
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad