Naar boven

Over Zeitraum

Het Duitse designlabel Zeitraum heeft een ruime collectie meubels die goed in de smaak valt onder de houtliefhebbers onder ons. De meubels zijn stuk voor stuk puur en onopvallend en maken je woning graag elke dag een beetje mooier. Kenmerkend voor de meubels is wel dat ze allemaal van kwalitatief hoogwaardig hout worden gemaakt. De ontwerpers van Zeitraum geloven dat het hout van zichzelf al prachtig is om te zien. Hierdoor hoeven ze niet veel toe te voegen om tot volwaardige meubelstukken te komen. De inkopers van dit merk hebben oog voor detail en kopen niet zomaar hout in om de productie van meubels in gang te zetten. Hierdoor zijn de meubels een genot om naar te kijken en allemaal uniek.

De Zeitraum Morph barkruk 2.0

Alle meubels uit de Zeitraum Morph collectie zijn ontworpen door Formstelle. Dit is een onterpersduo dat bestaat uit Claudia Small en Jorg Kurschner. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan The Academy of Fine Arts in München. Samen staan ze voor duurzaamheid, een prachtig design en innovatie. Dat het duo niet bang is om de boel eens flink anders aan te pakken blijkt wel uit de Morph Bar gestoffeerde barkruk 65cm. Met zijn sierlijke ontwerp en luxueuze uitstraling breekt deze barkruk met een decennialange traditie van wat goedkoop ogende, instabiele barkrukken. Vanwege zijn neutrale uitstraling gaat deze barkruk daarbij jaren mee!

Zeitraum Morph bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Morph collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.